Æg-størelser

Ifølge danske ægproducenter vejer et ’idealæg’ 63 gram med skal. Æg, der er mindre end 63 gram, kaldes ’small’ eller ’medium’, mens større kaldes ’large’ eller ’XL’. Æggeblommen udgør 28 procent af æggets vægt. Der er stor forskel på æggestørrelser… Continue Reading

Tyrkiske bøffer

Udskriv Tyrkiske bøffer Spis bøfferne lune i pitabrød med grønt og dressing. Køkken: Tyrkisk Antal: 4 IngredienserBøffer500 g Hakket Oksekød1 dl Couscous1 stk løg1 stk. Æg1 spsk Tomatpure1 håndfuld PersilleDressing1 dl Græsk Yoghurt1 spsk Tomatpure½ tske Spidskommen2 fed Hvidløg1 tsk… Continue Reading

Knækbrød

Super lækre Udskriv Knækbrød Køkken: Dansk Ingredienser1 dl Havregryn1 dl Sesamfrø1 dl Hørfrø1 dl Solsikkekerner1 dl Græskarkerner3,5 dl Hvedemel2 dl Vand1 dl Olivenolie1 tsk Bagepulver1 tsk Salt Sådan gør duEvt. ekstra salt til at drysse med. Sæt ovnen på 200°.… Continue Reading

Lagkagebunde

Udskriv Fyldes med lækkert fyld efter eget valg Køkken: Dansk Antal: 8 IngredienserBasis6 stk. Æg200 g SukkerTil chokoladebunde100 g Hvedemel40 g CacaopulverTil hvide lagkagebunde140 g Hvedemel4 tsk. Vanillesukker Sådan gør duPisk æggene sammen med sukkeret indtil ægge-blandingen er blevet næsten… Continue Reading