Dürumruller

Dürumruller

Fyld med salat, tomat, agurk, kød, dressing og hvad du ellers måtte have lyst til.
Antal: 4

Ingredienser

  • 3,5 dl Vand
  • 5 g Gær
  • 2 tsk Sukker
  • 1 tsk Salt
  • 1 dl Olivenolie (anden madolie kan anvendes)
  • 200 g Dürummel
  • 425 g Hvedemel ca.

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet sammen med sukker og salt. Tilsæt olie og dürummel og rør til det er klumpfrit.
  • Tilsæt hvedemelen stille og roligt indtil dejen er fast, men har blød (smidig) konsistens.
  • Lad dejlen hvile tildækket et par timer et køligt sted.
  • Slå dejen sammen og skær den ud i passende stykker. Lad dejkuglerne hvile tildækket en times tid.
  • Varm en pande (brug en sliplet pande) op ved god varme (4-5 på et 6-trins komfur).
  • Læg en dejkugle på et meldrysset bord, og rul den ud til en cirkel, der passer til pandens diameter. Sørg for så vidt muligt for, at dejen er lige tyk over det hele.
  • Læg dejen på panden og bag den på den ene side i 40 sekunder, vend og giv det samme på en anden side.

Mette

Skriv et svar