Tyrkiske bøffer

Tyrkiske bøffer

Spis bøfferne lune i pitabrød med grønt og dressing.
Køkken: Tyrkisk
Antal: 4

Ingredienser

Bøffer

  • 500 g Hakket Oksekød
  • 1 dl Couscous
  • 1 stk løg
  • 1 stk. Æg
  • 1 spsk Tomatpure
  • 1 håndfuld Persille

Dressing

  • 1 dl Græsk Yoghurt
  • 1 spsk Tomatpure
  • ½ tske Spidskommen
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 tsk spids
  • 1 knsp Cayennepeber
  • lidt Salt

Sådan gør du

  • Kom kødet i en skål.
  • Hæld kogende vand på couscous og lad det trække et par minutter.
  • Hak løget fint, bland løg og couscous i kødet.
  • Rør ægget i sammen med tomatkoncentrat, finthakket persille, knust hvidløg, spidskommen, cayennepeber og salt.
  • Rør farsen rigtigt godt igennem.
  • Form 8 bøffer og steg dem i olie på en pande. (Kan med fordel steges som frikadeller, alt efter hvad de skal bruges til.)
  • Bland græsk yoghurt, tomatkoncentrat og spidskommen.
  • Rør dressingen godt sammen og smag den til med salt og peber.
  • Spis bøfferne lune i pitabrød med grønt og dressing.

Mette

Skriv et svar