Pizzasnegle

Pizzasnegle

Gode som mellem måltid, til madpakken og til børnefødselsdagen.
Antal: 8

Ingredienser

Dejen

  • 500 g Hvedemel
  • 25 g Gær
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Sukker
  • 3 dl Vand lunkent
  • 4 spsk olie

Fyld

  • 140 g Tomatpure
  • 1 stk. løg
  • 1 spsk olie
  • 100 g Kogt skinke i strimler
  • 200 g Revet ost
  • 1 tsk Oregano eller timian
  • salt og peber efter behov

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i det lunkne vand.
  • Tilsæt olie, sukker & salt.
  • Bland melet i lidt ad gangen.
  • Ælt dejen godt igennem.
  • Lad hæve 1-2 timer.
  • Hak og svits løget i olie et par minutter.
  • Slå dejen godt sammen og rul den ud til en stor firkant på cirka ½ centimeters tykkelse.
  • Smør tomatpuré på, og fordel revet ost, skinke, løg, oregano/timian, salt og peber ovenpå.
  • Rul firkanten sammen fra den ene ende og skær den i cirka 2 centimeter tykke skiver.
  • Pres skiverne en smule sammen, og lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i cirka 15 minutter.
  • Pensl dem eventuelt med en smule olie, og bag dem i ca. 20 minutter ved 200 grader (alm. ovn)

Mette

Skriv et svar