Kanelsnegle

Kanelsnegle

Skaber altid glæde ved en børnefødselsdag
Køkken: Dansk
Antal: 8

Ingredienser

Dejen:

  • 0.5 dl Mælk
  • 250 g Smør
  • 4 tske Sukker
  • 1 sksk Salt

Fyld:

  • 100 g Smør
  • 1 dl Sukker
  • 1 spsk Kanel

Sådan gør du

  • Smelt smøret og tilsæt mælken. Rør gæren i. Rør salt, sukker og mel i.
  • Ælt dejen godt igennem Tænd ovnen på 200C
  • Drys lidt med på bordet og rul dejen ud med en kagerulle, til den måler ca. 25 x 50 cm.
  • Rør fyldet sammen i en skål og smør det ud på dejen med en paletkniv el. lign.
  • Rul dejen sammen som en roulade og skær den i skiver på ca. 2 cm. som lægges på en bageplade med et let tryk.
  • Stil sneglene til hævning i ca. 20 minutter.
  • Bag sneglene på midterste rille i ca. 15 minutter.

Mette

Skriv et svar