Fyldes med lækkert fyld efter eget valg
Antal: 8
Til chokoladebunde
- 100 g Hvedemel
- 40 g Cacaopulver
Til hvide lagkagebunde
- 140 g Hvedemel
- 4 tsk. Vanillesukker
Pisk æggene sammen med sukkeret indtil ægge-blandingen er blevet næsten hvid og piskerisene efterlader spor.
Det tager ca. 5-8 minutter - og det føles som en EVIGHED.
Bland enten (mel og cacao) eller (mel og vanillesukker) og sigt det ned i skålen.
Med en metalske vendes melblandingen ind i æggene - UDEN at røre luften ud. Der er ikke hævemiddel i dejen -
luftboblerne i æggene klarer hævningen.
Tegn cirkler (på bagsiden) på bagepapirer - og smør blandingen ud (på forsiden) i et jævnt lag på ca. ½ - 1 cm. tykkelse.
Igen uden at mase luften ud.
Sæt bundene i ovnen v. 200 grader C (Eller 175 grader varmluft) til lysebrune.