Super lækre
Knækbrød
Ingredienser
- 1 dl Havregryn
- 1 dl Sesamfrø
- 1 dl Hørfrø
- 1 dl Solsikkekerner
- 1 dl Græskarkerner
- 3,5 dl Hvedemel
- 2 dl Vand
- 1 dl Olivenolie
- 1 tsk Bagepulver
- 1 tsk Salt
Sådan gør du
- Evt. ekstra salt til at drysse med.
- Sæt ovnen på 200°.
- Kom vand og olivenolie i en stor skål. Bland de tørre ingredienser, kom dem i skålen og saml dejen.
- Del den i to og form hver del til en firkant, så godt det nu kan lade sig gøre.
- Læg hver del mellem to stykker bagepapir og rul dem tyndt ud.
- Fjern det øverste stykke bagepapir og sæt den udrullede dej plus bagepapir på en plade.
- Skær knækbrødene ud i rektangler med en skarp kniv.
- Bag knækbrødene i 15-20 minutter eller til de er smukt gyldne. Lad dem køle lidt af.