Tyrkiske bøffer
Spis bøfferne lune i pitabrød med grønt og dressing.
Antal: 4
Ingredienser
Bøffer
- 500 g Hakket Oksekød
- 1 dl Couscous
- 1 stk løg
- 1 stk. Æg
- 1 spsk Tomatpure
- 1 håndfuld Persille
Dressing
- 1 dl Græsk Yoghurt
- 1 spsk Tomatpure
- ½ tske Spidskommen
- 2 fed Hvidløg
- 1 tsk spids
- 1 knsp Cayennepeber
- lidt Salt
Sådan gør du
- Kom kødet i en skål.
- Hæld kogende vand på couscous og lad det trække et par minutter.
- Hak løget fint, bland løg og couscous i kødet.
- Rør ægget i sammen med tomatkoncentrat, finthakket persille, knust hvidløg, spidskommen, cayennepeber og salt.
- Rør farsen rigtigt godt igennem.
- Form 8 bøffer og steg dem i olie på en pande. (Kan med fordel steges som frikadeller, alt efter hvad de skal bruges til.)
- Bland græsk yoghurt, tomatkoncentrat og spidskommen.
- Rør dressingen godt sammen og smag den til med salt og peber.
- Spis bøfferne lune i pitabrød med grønt og dressing.