Lagkagebunde

Fyldes med lækkert fyld efter eget valg
Køkken: Dansk
Antal: 8

Ingredienser

Basis

  • 6 stk. Æg
  • 200 g Sukker

Til chokoladebunde

  • 100 g Hvedemel
  • 40 g Cacaopulver

Til hvide lagkagebunde

  • 140 g Hvedemel
  • 4 tsk. Vanillesukker

Sådan gør du

  • Pisk æggene sammen med sukkeret indtil ægge-blandingen er blevet næsten hvid og piskerisene efterlader spor. Det tager ca. 5-8 minutter - og det føles som en EVIGHED.
  • Bland enten (mel og cacao) eller (mel og vanillesukker) og sigt det ned i skålen.
  • Med en metalske vendes melblandingen ind i æggene - UDEN at røre luften ud. Der er ikke hævemiddel i dejen - luftboblerne i æggene klarer hævningen.
  • Tegn cirkler (på bagsiden) på bagepapirer - og smør blandingen ud (på forsiden) i et jævnt lag på ca. ½ - 1 cm. tykkelse. Igen uden at mase luften ud.
  • Sæt bundene i ovnen v. 200 grader C (Eller 175 grader varmluft) til lysebrune.

Mette

Skriv et svar